Gezocht
slogan
Registreer
zondag, 30 september 2018 08:53

Zware mishandeling op straat

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2018248045
Datum delict:
Plaats delict:
Bussum

Twee jongens spreken een man aan die op de Veerstraat in Bussum loopt. Ze vragen hem om een sigaret.Het gesprek ontaardt in een gevecht waarbij het slachtoffer wordt geschopt en geslagen. Zo hard dat een ambulance hem naar het ziekenhuis moet brengen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

 

Omschrijving

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het bevat beelden van deze zaken uit de aflevering van RTV NH tv-programma Bureau NH van 26 september 2018 en staat ook op Facebook met de hashtag #wantedwednesday.

Geweld

Het gebeurt op zondagmiddag 26 augustus 2018. Rond 16.10 uur loopt het 27-jarige slachtoffer rustig over straat en luistert met oordopjes naar muziek. Plotseling spreken twee jongens hem aan. Ze vragen om een sigaret. Al snel loopt het uit op een handgemeen, waarbij het slachtoffer klappenen trappen krijgt en ten val komt. Terwijl hij hulploos op de grond ligt geeft één van de jongens hem nog een harde schop tegen het hoofd. Het slachtoffer raakt gewond in zijn gezicht.Het gewelddadige duo gaat er daarna snel vandoor. Van het incident zijn camerabeelden beschikbaar waarop de mishandeling goed te zien is.

Onherkenbaar

Omdat de verdachten waarschijnlijk nog minderjarig zijn, hebben we hun gezichten op de beelden onherkenbaar gemaakt. We willen de verdachten de kans geven zich te melden bij de politie. En misschien zijn er toch mensen die nu al weten wie de everdachten zijn. Als dit geen resultaat oplevert, kunnen we de naderhand de verdachten volledig herkenbaar in beeld brengen.


Vragen

Heet u iets van de mishandeling gezien of meent u te weten om welke verdachten het gaat? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van .