Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
vrijdag, 24 september 2021 08:32

Slachtoffer beschoten bij beroving Amsterdam Nieuw-West

Slachtoffer beschoten bij beroving Amsterdam Nieuw-West Inter Visual Studio
24-09-2021 Amsterdam - Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt na een geweldsincident in Amsterdam Nieuw-West. Vlakbij de Louis Apolstraat werd het slachtoffer bestolen van zijn horloge en mishandeld. In het tumult dat volgde, werd een schot op het slachtoffer gelost, maar die raakte hem niet. Toch is het slachtoffer voor een controle naar het ziekenhuis gebracht. 

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. 

De politie is direct een onderzoek gestart, waarbij onder meer een politiehelikopter is ingezet. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden

Op de straat lag bloed en in een raam van een woning is een kogelinslag te zien. Op de straat lag nog een niet afgeschoten kogel.

De politie is direct een onderzoek gestart waarbij ondermeer een politiehelikopter is ingezet. Op de straat lag bloed en in een raam van een woning is een kogelinslag te zien. Op de straat lag nog een niet afgeschoten kogel.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en of de gewonde man de verwondingen door een schietpartij heeft opgelopen of ergens anders door.