Kennemerland
slogan
Registreer
woensdag, 08 mei 2019 11:12

Jongen gewond na incident in Zandvoort

Jongen gewond na incident in Zandvoort Inter Visual Studio / Michel van Bergen
08-05-2019 Zandvoort - Op woensdagmorgen raakte een 18-jarige man uit Zandvoort gewond bij een geweldsincident op de Celsiusstraat in zijn woonplaats. De verwondingen werden behandeld door ambulancepersoneel. De politie hield later een 20-jarige man uit Zandvoort aan als verdachte.

Het slachtoffer was omstreeks middernacht naar het pleintje bij de supermarkt aan de Celsiusstraat gegaan. Hier had hij een afspraak met een voor hem bekende persoon. Er ontstond echter een woordenwisseling waarbij het slachtoffer enkele malen werd geslagen. Het slachtoffer ging naar huis en bemerkte daar dat hij (lichte) verwondingen had opgelopen. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Hier werd ontdekt dat het slachtoffer mogelijk met een scherp voorwerp gestoken of geslagen was.

De politie kon enkele uren later de verdachte aanhouden. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het voorval.

In de woning in de Keesomstraat, waar het 18 jarige slachtoffer hulp heeft gekregen, is ook een jongen aangehouden die nog werd gezocht en een tweede jongen die bankpasjes bij zich had waar niet zijn naam opstonden.